Belgravia Courtyard

A small but perfectly formed garden created in a tight courtyard space between the main house and mews building in an exclusive area of London.

James designed this garden working closely with the project architects, client and interior designers, to select the highest quality materials and furniture for the family to enjoy.

Located over basement rooms the space was constructed entirely over a concrete slab with porcelain tile paving on pedestals, lead effect planters and subtle integration of skylights.

The scheme has been nominated for several awards and regularly features on web sites such as Houzz and Pinterest.  We even find it appearing on clients inspiration image sheets.

 

This project was designed whilst working for Bowles & Wyer

Photos by Allan Pollok Morris