Night Visual Options
Night Visual Options
press to zoom
Living Wall Visual
Living Wall Visual
press to zoom
Site Masterplan
Site Masterplan
press to zoom

West Village

A challenging tightly packed site in Notting Hill with space at a premium.  

We were appointed by Great Marlborough Estates to design the landscaping of the communal areas.  This involved incorporating vehicular access, and coming up with creative ideas to screen a tall 5m boundary wall and maximise it's potential for landscaping.

The design hinged on a bespoke green wall system with large format porcelain tiles clad to look like concrete.  Unfortunately the tiles didn't make it through the tender stage and a rendered wall was used instead.

Shade loving planting was selected for large areas of the site, along side concrete pavers with contrasting colours.

This project was designed whilst working for Bowles & Wyer